Boekhouder in Roeselare

✓ Vaste vertrouwenspersoon

✓ Werken samen met partners

✓ Wet wijzigingen volgen

Wilt u graag een boekhouder uit Oostnieuwkerke, in de buurt van Roeselare raadplegen? Dan moet u bij ons zijn! Wij zijn Boekhoudkantoor Lefevre uit Roeselare en wij staan met het hele team klaar om uw wensen te realiseren. U vertelt ons wat het probleem is en wij vinden voor u de perfecte oplossing!

Meer weten over onze diensten? Neem dan snel contact op!

Contact
accountant_image

Een boekhouder uit Roeselare

Elke boekhouder uit ons kantoor in Oostnieuwkerke, in de omgeving van Roeselare werkt nauw samen met notarissen, sociaal secretariaten, ondernemingslokketen, advocaten en nog veel meer. Kortom, wij willen ons goed informeren en de nieuwste ontwikkelingen zo goed mogelijk op de voet blijven volgen, om u ook het startersadvies te geven dat op maat van uw bedrijf gemaakt is. Zo helpen wij als boekhoudkantoor uit Roeselare, uw bedrijf naar het level te tillen dat u wenst. Door het nauwe en persoonlijke contact bouwen we een vertrouwensband op die belangrijk is voor goede en betrouwbare bijstand. U kan zich op uw eigen zaak focussen, en deze boekhouder uit de omgeving van Roeselare doet de rest!

Onze diensten

Of u nu uw zaak wil opstarten, fiscaal advies nodig heeft, hulp nodig heeft bij de aangifte van uw personenbelasting of het activeren van uw btw-nummer, deze boekhouder uit Roeselare kan dit klusje voor u klaren. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij met trots zeggen dat ons boekhoudkantoor uit Roeselare garandeert dat wij u de perfecte oplossing op maat van uw bedrijf geven. Van bijstand wanneer u een zaak wilt opstarten, bij uw boekhouding, bij juridische zaken en bij fiscale vraagstukken kunnen wij, Boekhoudkantoor Lefevre uit Roeselare, u allemaal bij helpen.

foto_met_ipad

Maak nu een afspraak

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met ons boekhoudkantoor uit Roeselare? Wilt u eerst weten wie we zijn en wat we doen? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen op het nummer 051/811.813 of via het e-mailadres info@elienlefevre.be. Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 8u30 -12u en 13u30 -17u , op vrijdag tot 12u!

Een afspraak maken?

Wilt u graag een afspraak maken om onze verschillende diensten te bespreken? Neem snel contact op.

Contact