Bedrijfsadvies in Roeselare

✓ Vaste vertrouwenspersoon

✓ Werken samen met partners

✓ Wet wijzigingen volgen

Start u juist uw eigen zaak op en kunt u bedrijfsadvies gebruiken van een ervaren boekhoudkantoor uit Roeselare? Dan is Boekhoudkantoor Lefevere Elien de partner waarnaar u op zoek bent! Er komt heel wat kijken bij het opstarten van uw eigen zaak. Daarom kunt u maar beter startersadvies vragen in ons kantoor in Roeselare.

Meer weten over onze diensten? Neem dan snel contact op!

Contact
accountant_image

Het beste bedrijfsadvies

Alle administratieve en boekhoudkundige rompslomp die komt kijken bij het opstarten van een eigen zaak kan al snel overweldigend worden. Indien u hier uw weg niet in kan vinden, staan onze boekhouders graag voor u klaar met starters- en bedrijfsadvies. Wij willen u helpen om uw zaak, of dit nu een eenmanszaak of vennootschap is en of u dit nu in hoofd- of in bijberoep doet, te laten groeien naar het niveau dat u wenst. Doordat wij over veel expertise en kennis beschikken en altijd op de hoogte blijven van de nieuwe ontwikkelingen kunnen wij het beste bedrijfsadvies en startersadvies geven!

Onze diensten

Wij weten dat het nogal veel kan zijn om een eigen firma te beginnen. Daarom willen wij u graag uitnodigen in ons kantoor in Roeselare voor bedrijfsadvies en startersadvies op maat van uw bedrijf en de doelen die u voor ogen heeft. Wij bieden verschillende diensten aan bij de opstart. Zo helpen wij u bij de aanvraag van uw ondernemingsnummer, de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds, de opmaak van een financieel plan en nog veel meer!

foto_met_ipad

Contacteer ons voor bedrijfsadvies

Wilt u graag langskomen in ons kantoor voor bedrijfsadvies en startersadvies op maat? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende afspraak. Dit kunt u doen op het nummer 051/811.813 of via het e-mailadres info@elienlefevere.be. Wij kijken er alvast naar uit om u van het nodige advies te voorzien en uw zaak te helpen groeien.

Een afspraak maken?

Wilt u graag een afspraak maken om onze verschillende diensten te bespreken? Neem snel contact op.

Contact