Boekhoudkantoor Lefevere

Als erkend fiscaal accountant ben ik gestart als interne boekhouder binnen een bedrijf, hierdoor ken ik uw zorgen als ondernemer om uw zaak in goede banen te leiden en de diverse beslissingen die u als ondernemer dient te nemen. Ondertussen ben ik ruim 10 jaar werkzaam als boekhouder en heb ik mijn eigen kantoor waar het belangrijk is dat de klant 1 aanspreekpunt heeft voor de begeleiding van zijn dossier.

Voor zowel de opstart van uw zaak, de begeleiding tijdens uw groei, advies bij het overlaten van uw zaak, stopzetting uw onderneming,…

Hiervoor wordt er samengewerkt met een netwerk van professionals, waaronder ondernemingsloketten, sociaal secretariaten, notarissen, bedrijfsrevisoren, advocaten, …

Als ondernemer zorgt een direct persoonlijk contact met uw boekhouder voor een vertrouwensband die zorgt voor een groei en correct advies.
Ik werk met diverse boekhoudprogramma’s zodat we steeds kunnen afstemmen welke manier van werken u als klant het meeste ligt. Via een papieren boekhouding, digitaal of wenst u dat ik ter plaatste langs kom, alles is bespreekbaar en mogelijk. Op deze manier kan u  zich zorgeloos focussen op uw eigen activiteiten.

Een externe boekhouder is ook een meerwaarde voor uw onderneming, ook al u zelf uw administratie wenst intern bij te houden en uw boekhouding intern voert, door onze opvolging van de recente wetswijzigingen wordt u geïnformeerd van de nieuwigheden die van toepassing zijn binnen uw sector.

Uw dossier wordt op regelmatige basis besproken, zodat u op de hoogte blijft van uw financiële situatie en u als ondernemer zich kan bezighouden met wat u het liefste doet.

Wenst uw droom te starten en zoekt u advies, of bent u reeds actief maar zoekt u meer informatie of zit u met vragen, ik help u graag verder. Aarzel niet om contact op te nemen voor een eerste vrijblijvend gesprek,

Een afspraak maken?

Wilt u graag een afspraak maken om onze verschillende diensten te bespreken? Neem snel contact op.

Contact