Boekhoudkantoor Lefevere

Ik heb lang getwijfeld tussen een sociaal voelende job en een job waar ik mij liefde voor wiskunde en cijfers kon toepassen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de job van accountant.

Na enkele jaren te hebben gewerkt als interne boekhouder binnen een onderneming, heb ik ruim 10 jaar geleden gekozen om een eigen kantoor op te richten.

Een boekhoudkantoor waar er oog is voor de mens achter de ondernemer, en waarbij ik mijn klanten kan helpen met de talrijke uitdagingen in hun ondernemerschap, ruimer dus dan het pure boekhoudkundige.

Daarvoor kunt u niet enkel terugvallen op mij als zaakvoerder, maar eveneens op mijn medewerkers. Zij zijn het kloppend hart van ons kantoor. Onze medewerkers hebben een warm hart, zijn toegankelijk, en vinden kwaliteit in het geleverde werk, alsook in de relaties tov klanten essentieel.

Wat willen we zijn voor u?

– Een vaste vertrouwenspersoon die mee denkt met uw onderneming en op wie u kan terugvallen, die als klankbord dient en u adviseert.

Uw co-piloot die u helpt navigeren bij de opstart van uw zaak, de verdere groei, alsook bij het overlaten of stopzetten van uw onderneming, …

Een praktische operationele ontzorger, die bij u intern de boekhoudadministratie voor zijn/haar rekening neemt zodat u zorgeloos kan focussen op uw eigen activiteiten.

Samen met u kijken we welke manier van werken het best aansluit bij uw noden, zowel digitaal als op papier. Hiervoor werken we ook met diverse boekhoudkundige programma’s.

Ons netwerk bestaat uit diverse externe professionals, voor een optimale dienstverlening waaronder ondernemingsloketten, sociaal secretariaat, notaris, bedrijfsrevisor, advocaten,… Op deze manier wordt u in elke fase van uw ondernemerschap bijgestaan met een vast aanspreekpunt.

Wenst u uw droom te starten en zoekt u advies, of bent u reeds actief maar zoekt u meer informatie of zit u met vragen, ik help u met plezier verder.

Aarzel niet om contact op te nemen voor een eerst vrijblijvend gesprek.

Een afspraak maken?

Wilt u graag een afspraak maken om onze verschillende diensten te bespreken? Neem snel contact op.

Contact