Fiscalist in Roeselare

✓ Vaste vertrouwenspersoon

✓ Werken samen met partners

✓ Wet wijzigingen volgen

Bent u op zoek naar een betrouwbare fiscalist in de buurt van Roeselare? Dan moet u een beroep doen op ons! Als fiscaal accountant uit Roeselare voorzien wij begeleiding op maat van uw bedrijf. Wij willen door nauw contact een vertrouwensband creëren en uw dromen en wensen realiseren.

Meer weten over onze diensten? Neem dan snel contact op!

Contact
accountant_image

Uw betrouwbare fiscalist

Vertrouw op ons als u een betrouwbare fiscalist wil raadplegen voor begeleiding op maat. Alle regels omtrent fiscaliteit kunnen ingewikkeld zijn indien u hier geen ervaring mee heeft. Start u juist uw eigen zaak op en heeft u hier graag begeleiding bij van een fiscaal accountant? Of heeft u reeds een zaak, maar wilt u toch extra informatie van een boekhoudkantoor met kennis en expertise en dat alle ontwikkelingen in dat vakgebied nauw volgt? Dan moet u bij ons zijn. Deze fiscaal accountant werkt samen met verschillende externe partijen zoals notarissen, advocaten en bedrijfsrevisoren, om u van het allerbeste advies en de beste begeleiding te voorzien! Heeft u hulp nodig bij iets anders, zoals uw intracommunautaire aangifte? Ook daarbij kan deze fiscalist u helpen!

Onze fiscale diensten

Kunt u hulp gebruiken bij het opstellen en indienen van uw vennootschapsaangifte of de aangifte van uw personenbelasting? U kunt hiervoor begeleiding vragen aan deze fiscaal accountant, alsook voor bijstand bij fiscale controles of met vragen omtrent het inlichten van uw controlekantoor. Ook voor juridische vraagstukken, algemene boekhouding zoals het opstellen van jaarrekeningen of tussentijdse winstberekeningen en startersadvies, voor wanneer u uw eigen zaak start, kunt u een beroep op ons doen.

foto_met_ipad

Raadpleeg een fiscaal accountant voor professionele begeleiding

Heeft u bepaalde fiscale vragen en zoekt u daarvoor begeleiding van een ervaren fiscaal accountant? Dan moet u bij Boekhoudkantoor Lefevere Elien zijn! Nauw en persoonlijk contact is belangrijk voor ons, daardoor groeit de vertrouwensband tussen ons en uw onderneming. Heeft u vragen of opmerkingen over onze diensten? U kunt ons contacteren op het nummer 051/811.813. Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 8u30 -12u en 13u30 -17u, op vrijdag tot 12u!

Een afspraak maken?

Wilt u graag een afspraak maken om onze verschillende diensten te bespreken? Neem snel contact op.

Contact