Btw-nummer activeren in Oostnieuwkerke

✓ Vaste vertrouwenspersoon

✓ Werken samen met partners

✓ Wet wijzigingen volgen

Wilt u uw btw-nummer laten activeren door een boekhoudkantoor uit Oostnieuwkerke? Dan zit u goed bij ons, Boekhoudkantoor Levefere Elien. Indien u een onderneming wilt opstarten, bijvoorbeeld in de buurt van Oostnieuwkerke, zal u eerst een btw-nummer moeten laten activeren. Als u echter niet weet hoe u hieraan moet beginnen of indien u nog vragen heeft, kan u mij altijd vrijblijvend contacteren.

Meer weten over onze diensten? Neem dan snel contact op!

Contact
accountant_image

Uw btw-nummer activeren met onze hulp

Start u uw eigen zaak op en bent u op zoek naar bijstand bij het activeren van uw btw-nummer? Dan zijn wij het boekhoudkantoor waarop u een beroep moet doen. Een onderneming moet een btw-nummer hebben om belastingen aan te kunnen rekenen en om deze ook te betalen aan de overheid. Maar hoe komt u aan zo’n btw-nummer en hoe moet u deze activeren? Dat en nog zo veel andere vragen, beantwoorden we graag voor u! Wanneer uw zaak uiteindelijk van de grond is gekomen, kan u tevens bij ons terecht voor onder andere het opstellen van uw jaarrekening.

Contacteer ons voor een afspraak

Om uw zaak officieel op poten te zetten dient u enkele zaken eerst op orde te stellen. Uw btw-nummer activeren is daar een voorbeeld van en wij kunnen u perfect daarbij helpen. Heeft u hier nog vragen over of had u graag bijstand van een fiscaal accountant? Aarzel dan zeker niet om vrijblijvend een afspraak bij ons te maken voor extra informatie over onze diensten. U kunt ons contacteren op het nummer 051/811.813 of via het e-mailadres info@elienlefevere.be.

Een afspraak maken?

Wilt u graag een afspraak maken om onze verschillende diensten te bespreken? Neem snel contact op.

Contact